Keuken Impressies

Een strak, klassiek of landelijk interieur? De hout(look) keukens van Long Island Kitchens passen naadloos binnen uw interieurstijl. En dat bewijzen onderstaande keuken impressies. Hier vindt u verschillende foto’s van de onze Long Island Kitchens. Bij Long Island Kitchens krijgt u áltijd het vakantiegevoel. Gezellig!

Het ultieme vakantiegevoel

Het ultieme vakantiegevoel in je keuken wordt mede bereikt door apparaten die er voor jou zijn, die jou optimaal ondersteunen. Miele apparaten combineren perfectie met gemak. Zo is deze Miele stoomoven uitgerust met een magnetronfunctie. Miele combineert eindeloos voor jou.

Smaakvolle perfectie

In een Long Island Kitchen bereid je het eten – met aandacht – voor iedereen waar je echt om geeft. Het koken in deze keuken komt de smaak ten goede. Miele apparaten ‘denken’ daarin mee en leveren apparatuur die leidt tot smaakvolle perfectie.

Geniet van vrij zicht

In onze hout(look) keukens streven we naar het realiseren van het ultieme vakantiegevoel. De Miele inductiekookplaat met geïntegreerd werkbladafzuigsysteem ondersteunt het ‘vrije zicht’. Daardoor behoudt de keuken zijn natuurlijke uitstraling.

Geniet van het vrije zicht

Geniet van het vrije zicht! De TwoInOne is de eerste Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Deze nieuwste kookplaat is dé oplossing voor moderne, open keukens. Doordat de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is, ervaart u maximale vrijheid tijdens het koken. En dankzij Con@ctivity 2.0 reageert de afzuiging automatisch op de instellingen van de kookplaat, waardoor vet, vocht en geurtjes optimaal worden verwijderd.

Start typing and press Enter to search